KLANTENSERVICE

 

LEVERING 

 

Orders die op werkdagen voor 17.00 uur worden geplaatst worden dezelfde dag nog verzonden. Orders die in het weekend worden geplaatst zullen op maandag worden verwerkt.

Layka.com verstuurt de pakketten met Track and Trace code, zodat we er zeker van zijn dat u de bestelling ontvangt. De zending kunt u in de gaten houden via Track and Trace.  Deze code die u per e-mail ontvangt, kunt u invullen op de website van post NL.

 

RUILEN EN RETOUR

 

Meld u retour aan door een mail te sturen naar info@layka.com en vermeld daarin u naam, ordernummer, product en reden van retour.  Vervolgens kunt u de retour terug sturen naar:

Layka

Stadhouderskade 20-L

1054ES Amsterdam

 

De item moet binnen 7 dagen na aanmelding van de retour aan ons geretourneerd en door ons ontvangen zijn. De kosten van een retourzending zijn geheel voor uw eigen rekening.

Na ontvangst van uw retour in goede orde, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag van uw retour terug op uw rekening (verzendkosten worden niet vergoed). Terugbetaling vindt automatisch plaatst op het rekeningnummer / creditcard waarmee de originele betaling is gedaan. 

 

BELANGRIJK!

Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als deze voldoen aan alle onderstaande voorwaarden:

  1. De zending dient voldoende gefrankeerd te zijn. Wij raden u aan om uw retour altijd als postpakket te versturen.
  2. Het artikel dient / de artikelen dienen in originele verpakking retour worden gestuurd. De verpakking dient compleet en onbeschadigd te zijn. 
  3. Het artikel dient / de artikelen dienen onbeschadigd te zijn en geen gebruikssporen te vertonen. 

Indien uw bestelling beschadigd is bezorgd, verzoeken we u dit z.s.m, doch uiterlijk binnen 48 uur aan ons te melden. 

 

BEDRIJFSINFORMATIE

Layka Desings

Stadhouderskade 20-L

1054ES Amsterdam

info@layka.com

0651357975

 

Bank 45.53.26.908

Kvk 54415063